Turistbusser

Udlejning af turistbusser

Snedsted Turistbusser tilbyder udlejning af turistbusser med plads til 53 til 84 passagere foruden minibusser med plads til 19 til 26 passagere.

Alle turistbusser opretholder en høj standard og er alle rigt udstyret med bl.a. aircondition, DVD/CD-afspiller, flere skærme, strømudtag, toilet, køleskab og kaffemaskine. Busserne er udstyret med store og rummelige bagagerum, men virksomheden råder også over lukket trailer og skiboks, hvis bagagerummet alligevel skulle være for trangt.

Snedsted Turistbusser stiller altid yderst kompetente chauffører til rådighed og har stor erfaring med rejser og kørsel i både ind- og udland, det værende sig bl.a.

  • Pensionistudfluger
  • Firmaudflugter
  • Storbyrejser
  • Skiferier
  • Kørsel til og fra kongresser, sportsbegivenheder, koncert m.m.

Virksomheden er indehaver af en turistbus med lift med plads til 15 kørestole og 28 gående passagere. Klik ind på siden liftbusser for at læse nærmere om virksomhedens liftbusser.

Der tilbydes ikke udlejning af turistbusser uden chauffør.

Dobbeltdækker

Snedsted Turistbusser råder over én dobbeltdækker med plads til 84 passagere. Dobbeltdækkeren er ideel til store grupper og er af samme høje standard som alle virksomhedens turistbusser.